Torna a: Back Alley Antics

Foto: Marcia Provenzano

Duet, creació de Kyle Syverson i Michael Bantjes.

2009 BACK ALLEY ANTICS

La tercera celebració anual i mostra d'espectacle del carrer. Als carrerons del veinatge de Broadway, a la ciutat de Saskatoon, Saskatchewan, Canadà. Una producció de Jackie Latendresse del Free Flow Dance Theatre.

"Els espectadors, una cinquantena, van arrivar al punt indicat al mapa. La nostra actuació era just després de la mitja part, la parada de llimonada. Ja acostomats a les sorpreses, els espectadors no sabíen precisament on trobaria l'espectacle. Vam sortir del mig camí cap, anava apropant al la gent fins a ballar pel mig i sortir a l'altra banda, on vam seguir la coreografia contra els murs dels edificis."

Foto: Marcia Provenzano

Era el meu primer duet. Vaig aprendre molt, gràcies al privilegi de poder treballar amb una ballarina i coreógraf tant experimentada i abilitosa com és la Kyle. Va ser realment una col.laboració. Tots dos teníem idees i no vam tenir cap dificultat identificar les bones i posar-nos dàccord. En questions de coreografia la Kyle tenia l'última paraula. La meva influéncia anava més sobre la tria de vestuaria i l'ús de l'espai.

 

Foto: Marcia Provenzano

Aquesta part era inspirada en els posats dels deus i líders d'imperis de l'art antic; egipci, mayà... i pels contrasts; del poder, de la vulnerabilitat.

Era difícil fer la coreografia com que no ens podiem veure. La Kyle tenia bona idea del que feia jo, desprès d'haver-me fet assaitjar tantes vegades. Alguns passos ella em mirava, i també vam fer fotos.

Foto: Marcia Provenzano

Just avans de saltar al mig dels espectadors.

Foto: Marcia Provenzano

Ens vam acabar...

Foto: Marcia Provenzano

...amb uns salts...

Foto: Marcia Provenzano

...ballant pel mig de la gent.

Foto: Ed Pas

Aleshores ens en anavem pel carreró, parant per mirar enderrera, alternant, balancejant, fins a desapareixer."
Torna a: Back Alley Antics