R E N O V A C I    I   C O N S T R U C C I    D E   T E A T R E S

NOVETAT I DESTACAT  

ESCENOGRAFIES  

RENOVACIÓ I CONSTRUCCIÓ  
DE
TEATRES  

ESPECTACLES MULTIMÈDIA  

EXPOSICIONS  

ESCULTURA  

ENSENYAMENT I TRADUCCIÓ  

PERFORMANCE  

 

Amb IBEZ / BANTJES i associats:


La Sala Petita del Teatre Nacional de Catalunya, 1997

2000 LA NOVA SEU DE L'INSTITUT DEL TEATRE I DANSA DE BARCELONA. Arquitectes Sanabria i Comerón (SAM & Associats). Enginyer acústic Arau. Enginyer d'Instal·lacions Pedro V.Ibáñez. Diputació de Barcelona. 97-2000: Assessorament en el projecte executiu. Projecte d'escenotècnia. Assessorament i direcció de les obres d'escenotècnia. Més

2000 L'AUDITORI I PALAU DE CONGRESSOS DE GIRONA. Arquitectes Tarrús, Bosch i Bosch. Enginyeria acústica Audioscan. Ajuntament de Girona. Assessorament en l'avantprojecte.

2000 LES DUES SALES DE TEATRE DEL COMPLEX ESPORTIU I CULTURAL DE VILADECANS. Arquitectes Bonell i Gil. Enginyeria acústica Audioscan. Enginyeria d'instal·lacions Salazar. Ajuntament de Viladecans. 96-2000: Assessorament en l'avantprojecte. Assessorament en el projecte executiu.

2000 LA SALA POLIVALENT MUNICIPAL DE CALLDETENES. Enginyeria acústica Audioscan. Ajuntament de Calldetenes. 99-2000: Assessorament en l'avantprojecte. Assessorament en les obres d'escenotècnia.

2000 EL TEATRE MUNICIPAL DE ROSES. Arquitectes Tarrús, Bosch i Bosch. Enginyeria acústica Audioscan. Ajuntament de Roses, Spain. 98-2000: Assessorament en l'avantprojecte. Assessorament en el projecte executiu. Assessorament en el projecte d'escenotècnia.

2000 EL CASAL POPULAR DE VILASSAR DE DALT. Arquitecte A. Casals. Enginyeria d'instal·lacions Salazar. Casal Popular de Vilassar de Dalt. Informe per a la seva rehabilitació.

1999 EL TEATRE PRINCIPAL D'INCA . Ajuntament d'Inca, Mallorca. Assessorament per a la seva rehabilitació.

1999 EL TEATRE ZORRILLA; Arquitecte Joan Bosch. Enginyeria acústica Audioscan. Ajuntament de Badalona. 97-99: Assessorament en el projecte d'escenotècnia. Assessorament i direcció de les obres d'escenotècnia.

1999 L'AUDITORI MUNICIPAL D'ALCÚDIA. Arquitectes Ortega, Pons, Cánaves i Torandell. Enginyeria acústica Audioscan. Enginyer d'Instal·lacions Bellés. Ajuntament d'Alcúdia. 97-99. Assessorament en l'avantprojecte. Assessorament en el projecte executiu.

1998 LA SALA POLIVALENT MUNICIPAL DE PRATS DEL LLUÇANÈS. Enginyeria acústica Audioscan. Ajuntament de Prats del Lluçanès. 97-98: Assessorament en el projecte. Assessorament en les obres d'escenotècnia.

1998 LES DUES SALES DEL TEATRE SERRANO. Arquitecte Fernández del Castillo. Enginyer acústic Pedro de Artiñano. Dirección Gral. para la Vivienda, el Urbanismo y la Arquitectura, Ministerio de Fomento, Gandia. Avantprojecte d'escenotècnia. Assessorament en el projecte executiu.

1998 BROADWAY THEATRE. Arquitecte Alan Duddridge, Associació Friends of the Broadway. Saskatoon, Canadà. 96-98: Assessorament en l'avantprojecte de renovacions. Assessorament en el projecte.

1997 LA SALA PETITA DEL TEATRE NACIONAL DE CATALUNYA. Arquitecte Bofill (Taller d'Arquitectura). Enginyer acústic Arau. Enginyers d'estructures Obiols i Moya. Generalitat de Catalunya, Barcelona. 95-97: Programa i avantprojecte. Projecte executiu. Direcció de les obres. Més

1997 LA SALA GRAN DEL TEATRE NACIONAL DE CATALUNYA. Arquitecte Bofill. Enginyer acústic Xu. Escenotècnia Lecoq i Lecompte. Departament de Cultura, Generalitat de Catalunya. Barcelona. 94-97: Informe i assessorament del projecte. Revisió del projecte d'escenotècnia. Assessorament en la direcció de les obres. Més

1996 EL TEATRE MUNICIPAL DE GIRONA. Arquitectes Bosch, Domínguez i Nogués. Enginyeria acústica Audioscan. Dirección Gral. para la Vivienda, el Urbanismo y la Arquitectura. Ministerio de Fomento. Girona. 92-96: Assessorament en les millores de la sala i l'escenari. Avantprojecte d'escenotècnia. Assessorament en el projecte executiu.

1996 EL TEATRE DEL MAR. Arquitecte J. M. Berga. Fundació Teatre del Mar, Palma de Mallorca. Assessorament per a l'escenotècnia.

1995 LA PLAÇA DE LA VILA DE TORROELLA DE MONTGRÍ. En col·laboració amb arquitectes Llorens i Soldevila i enginyeria acústica Audioscan. Festival internacional de música de Torroella de Montgrí, Girona. Avantprojecte d'escenari i coberta.

1995 EL GRAN TEATRE DEL LICEU. Departament de Cultura, Generalitat de Catalunya. Barcelona. Traducció i avaluació del projecte d'instal·lacions d'escenotècnia.

1995 LA SALA POLIVALENT DEL CENTRE CULTURAL CAN VENTOSA. Ajuntament d'Eivissa i Fundació "La Caixa. Eivissa. Assessorament en el projecte executiu i direcció de l'escenotècnia.

1993 EL TEATRE ROMEA. Centre Dramàtic, Generalitat de Catalunya. Barcelona. Avantprojecte. Projecte executiu. Direcció de les obres del terra desmuntable de l'escenari.

1993 EL TEATRE MUNICIPAL DE PALAFRUGELL. Arquitectes Joan Escribà i Miòs Nadal. Ajuntament de Palafrugell. Avantprojecte.

1992 EL TEATRE PRINCIPAL D'OLOT. Enginyer d'estructures Teodoro Baró. Enginyer acústic Higini Arau. Ajuntament d'Olot. 90-92: Estudi previ de projecte escènic. Assessorament en el projecte de renovació. Projecte d'escenotècnia.