B I O G R A F I A

NOVETAT I DESTACAT  

ESCENOGRAFIES  

RENOVACIÓ I CONSTRUCCIÓ  
DE
TEATRES  

ESPECTACLES MULTIMÈDIA  

EXPOSICIONS  

ESCULTURA  

ENSENYAMENT I TRADUCCIÓ  

PERFORMANCE  

Aquestes pàgines documenten la meva vida professional, de l'any 1980 fins al 2011. Al 2012 Vaig canviar el meu nom a Miki Mappin, i el meuy genere a femin´i. Vaig néixer a Durban, Sudàfrica, però he viscut la major part de la meva vida al Canadà. Durant l'última dècada del segle XX vaig viure i treballar a Barcelona. Actualment visc a Saskatoon, Saskatchewan, Canadà.

Sóc dissenyadora, especialitzada en el teatre i el disseny en tres dimensions. M'ho passo be solucionant problemes. Sóc pacifista, estic a favor de la cooperació, l'expressió i la tecnologia adequada. La meva eina preferida és el llapis, tot i que passo molta estona davant de l'ordinador.

Vaig estudiar Belles Arts a la Universitat de Saskatchewan al Canadà, amb l'especialitat d'escultura. La primera experiència professional va ser la planificació, disseny i construcció d'escultura pública i exposicions de museu. Vaig començar a fer escenografies el 1983. He fet escenografia, vestuari i il.luminació per obres de teatre al Canadà i a Espanya.

Del 1990 al 2003 vaig treballar com a consultor escènica en la renovació i construcció de teatres. Vaig col.laborar en el desenvolupament d'un curs sobre la història i disseny de l'edifici teatral que després vaig impartir a estudiants de direcció i tècnics de l'Institut del Teatre de Barcelona.

Del 2002 al 2011 treballava al Western Development Museum com a dissenyadora d'exposicions. Al 2005 vaig començar estudiar la dansa i al moviment. Sóc membre de la junta directiva de Dance Saskatchewan Inc.

Per a més informació:
(1 306) 652 4289 (Saskatoon, Canada)
michael@bantjes.com